BURSE EDUCAȚIONALE OFF ROAD

Bursele OffRoad își propun să scoată studentul din monotonia vieții de zi cu zi, promovând implicarea acestuia în activități științifice.

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • Bursele OffRoad își propun să scoată studentul din monotonia vieții de zi cu zi, promovând implicarea acestuia în activități științifice, încurajând studenții să participe la cursuri de formare profesională, unde să acumuleze informații și să își dezvolte competențe.

   

              Bursele OffRoad  își propun să scoată studentul din monotonia vieții de zi cu zi, promovând implicarea acestuia în activități științifice, încurajând studenții să participe la cursuri de formare profesională, unde să acumuleze informații și să își dezvolte competențe.

  Scopul acestora este de a:

  1.   Sprijini studenții tineri în participarea la conferințe, workshop-uri, școli de vară, training-uri, care să aducă un aport semnificativ în dezvoltarea lor personală.

  2.   Oferi suport financiar studenților tineri în vederea finalizării studiilor universitare.

  3.   Promovează implicarea studenților în activități extracurriculare.

  Proiectul a demarat în luna iulie a anului 2012, cu susținerea a două studente pentru participarea la o conferință internațională, de interes pentru dezvoltarea profesională a acestora. Proiectul a continuat cu susținerea prin acoperirea taxelor de participare la cursuri de formare profesională pentru studenți la nivel masteral, prin acordarea de burse private pentru urmarea de cursuri postuniversitare, dar și prin sponsorizarea școlarizării la nivel licență.

  Fiecare dintre beneficiarii programului a demonstrat compentețe practice și teoretice bune în domeniul de studiu, bursele fiind oferite pentru studeții care doresc să investească în dezvoltarea lor profesională mai mult decât la nivel modal, însă, din rațiuni financiare, nu pot face acest lucru.

   

              Resursele financiare obținute vor fi folosite sub formă de bursă privată pentru srpijinirea studenților în participarea la activități extracurriculare de interes profesional pentru dezvoltarea carierei.

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

1.500 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (50 din 50 recompense disponibile)

multumiri publice în mediul online, pe retelele de socializare

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (50 din 50 recompense disponibile)

multumiri publice în mediul online, pe retelele de socializare

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (10 din 10 recompense disponibile)

participarea gratuita la cursuri si workshop-uri de dezvoltare socio-emotionala si profesionala

Sustine cu 200 lei sau mai mult

Limitat (10 din 10 recompense disponibile)

asigurarea unui loc gratuit într-o tabara de dezvoltare socio-emotionala destinata tinerilor sau într-o tabara pentru învatarea eficienta pentru adolescenti