Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015

Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015 arată țării și lumii întregi că tinerii sunt viitorul, ocazie cu care Atelierul Studenţesc de Cercetare şi Intervenţie Psiho-Socială (ASCIPS), în parteneriat cu Asociația Studenților la Asistență Socială (ASAS) și Departamentul de Asistență Socială a Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității Babeș-Bolyai organizează Conferința Internațională Studențească "Participarea tinerilor - cercetare și intervenție psihosocială în societatea contemporană". Conferința va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 21-22 aprilie 2015.

  Propunem o conferință, o platformă de comunicare pentru un schimb de experiențe, idei, metode, teorii și posibile efecte ale intervențiilor noastre în societate.

  Suntem interesați de problemele sociale, de a împărtăși din munca și viziunea noastră privind problemele majore cu care ne confruntăm și căile spre o justiție socială Europeană.

  Conferința salută lucrări și subiecte de discuție care explorează unul sau mai multe dintre temele de mai jos:

  1.      Intervenții și exemple de bune practici în abordarea diverselor probleme cu care se confruntă tinerii: sărăcia, șomajul, intimidarea, excluziunea socială, abuzul de substanțe, persoanele fără adăpost etc.

  2.      Experiențe legate de voluntariat: pentru, cu sau prin intermediul tinerilor

  3.     Exemple de inițiative conduse de tineri care abordează probleme sociale majore (organizații ale tinerilor, antreprenoriat social, proiecte media conduse de tineri, campanii de promovare pentru tineri etc).

  4.      Tinerii împotriva discriminării - prezentari de proiecte, discutii

  5.    Exemple de lucru cu grupuri de tineri dezavantajați, incluzând dar fără să fie limitat la: minorități etnice, GLBT (minorități sexuale), tineri cu handicap, infractori tineri, tineri cu părinți migranți, tinerii fără educație, fără loc de muncă sau cursuri de formare.

  6.      Oportunități și sanse pentru tinerii cu dizabilități.

  Cei 3.000 RON pe care dorim să-i strângem cu ajutorul vostru vor acoperi jumătate din costurile de cazare pentru 30 de stundeți care vin din țară și din străinătate urmând ca cealaltă jumătate să fie asigurată de către Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea sperăm ca banii să ne ajungă și pentru oferirea unei mese de prânz pentru cele 2 zile de conferință.

   

  Mulțumim pentru ajutorul și sprijinul acordat!

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

3.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Va vom mentiona (cu acceptul dumneavoastra) ca si sponsori ai conferintei pe pagina noastra de Facebook a Departamentului.

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (50 din 50 recompense disponibile)

Va vom invita sa participati la conferinta.

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (20 din 20 recompense disponibile)

Va vom invita sa inmanati premiile castigatorilor fiecarei sectiuni a conferintei.