Biologia Moleculară – Aspecte Curente și Perspective de Viitor

Biologia Moleculară – Aspecte Curente și Perspective de Viitor

Finantat! Acest proiect a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

  • Conferința Internațională „Biologia Moleculară – Aspecte Curente și Perspective de Viitor” este un eveniment științific realizat de Organizația Studenților pentru Natură, Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Conferința va avea loc în Cluj-Napoca (Capitala Europeană a Tineretului 2015) în perioada 6-8 Noiembrie, 2015.

    Două aspecte dau unicitatea acestui proiect: organizarea de către studenți a unui asemenea eveniment științific și participarea simultană a doi Laureați ai Premiului Nobel pentru Medicină și Fiziologie: Sir Dr. Tim Hunt (de la London Research Institute, laureat în anul 2001) și Prof. Harald zur Hausen (de la German Cancer Research Center, Heidelberg, laureat în anul 2008).

    Conferința se va concentra pe discuții de biologie moleculară, mai exact stadiul actual de cunoaștere și perspectivele de viitor care se urmăresc. Pe parcursul celor trei zile vor fi sesiuni plenare, discuții, dezbateri și mese rotunde pe diferite teme științifice.

    Pentru întreaga organizare a evenimentului avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, sprijin care ne va ajuta să demonstrăm că împreună putem realiza un eveniment de o asemenea anvergură în România. Noi susținem că: KNOWLEDGE IS FUTURE, Voi?

  • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

800 lei

obiectiv

0

zile ramase

Pentru acest proiect s-au strans in plus 0 lei


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

multumiri pe pagina de facebook si prin e-mail

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (48 din 50 recompense disponibile)

acces în prima zi de conferinta

Sustine cu 200 lei sau mai mult

Limitat (27 din 30 recompense disponibile)

accesul în cele trei zile ale conferintei