mai. 07

UNIVERSITATEA SURREY LANSEAZA CROWDFUNDING PLATFORMA

                                                                                                                  De Madalina Pol

Universitatea din Surrey a anunțat un nou parteneriat cu Crowfunder prin care oferă studenților și angajaților întreprinzători oportunitatea să-și lanseze ideile.

Platforma permite indivizilor și grupurilor să caute întăriri pentru proiecte și activități dintr-o largă comunitate de susținători – „o masă”. Prin acest nou parteneriat, orice student sau grup de studeți al Universitatii din Surrey, angajat, club sau societate vor putea folosi platforma online să strangă fonduri prin crowfunding pe scară largă prin campus.

Surrey devine una din primele universităti care încheie un parteneriat cu Crowfunder, alături de Plymouth.

„Inovația și întreprinderea constituie de mult timp o parte integrată a culturii aici la Surrey. Prin parteneriatul cu Crowfunder, acum putem asigura o oportunitate entuziasmantă pentru studenții și angajații noștri întreprinzători să strângă fonduri pentru ideile marețe,” spunea Chris Gethin, Director al Dezvoltării și Relațiilor cu Studenții de la Universitatea din Surrey.

„In mod decisiv, prin aceasta platformă, putem încorpora mai departe cultura filantropică în campus și putem demonstra lucrurile marețe care pot fi înfăptuite prin aceasta.”

Graeme Roy, Conducatorul Operațiunilor de la Crowfunder a adaugat: „Platforma crowfunding a Universității din Surrey  e un exemplu formidabil pentru cum pot universitățile să-și dezvolte fluxul de beneficii, să stimuleze comportamentul antreprenorial și să lucreze îndeaproape cu comunitatile și afacerile în jurul lor spre a duce la o schimbare economică reală.”

„De-abia așteptăm să vedem tot mai multe proiecte căpătând viață și fonduri odată cu dezvoltarea platformei crowfunding, și să elaborăm noi soluții să îndreptăm întreprinderea spre sectorul educațional.”

Emily Jeeves de la Societatea de teatru din cadrul Universității din Surrey, prima care a strâns fonduri pentru un proiect utilizând platforma, a spus: „Aveam nevoie să strângem fonduri pentru cea mai mare producție dintotdeauna și nu aveam șansa să o facem prin decât prin crowfunding, trebuind să cerem sprijin comunității. Mulțumită parteneriatului dintre Universitatea din Surrey și Crowfunder am strans peste £600, permițându-ne să-i ajutam pe cei de la Universitate care vor să câștige experiență în producții de amploare.”

Pentru mai multe detalii despre platforma crowfunding a Universitatii din Surrey, puteti vizita:

uniofsurrey.crowdfunder.co.uk

Comentarii

Lasa un comentariu