iul. 28

UC Berkeley organizeaza a doua Conferinta internationala pe tema crowdfunding-ului

În 11 si 12 septembrie 2014 va avea loc la Universitatea Berkeley din California, a doua conferință academică internațională pe tema crowdfunding-ul, sponsorizată de Institutul Fung Coleman pentru Inginerie. La fel ca la prima conferință, la această întâlnire se vor reuni academicieni, practicieni, precum și factori de decizie politică. Sunt așteptați și oameni de știință, inclusiv din științele sociale, politică, drept, economie, precum și oameni din afaceri tradiționale, antreprenoriat și inovare.

Acest simpozion va arunca o privire la nivel mondial asupra fenomenelor financiare în curs de dezvoltare pentru IMM-uri și inovare - fie strict "crowdfunding", sau mai pe larg de aplicare a mecanismelor de finanțare sociale, inclusiv Peer-to-Business de creditare, și alte forme de crowdfunding și investiții crowdfund. De la conferința din 2013, numărul de platforme s-a dublat și în ciuda unor întârzieri semnificative în adoptarea de norme care să permită legiferarea equity crowdfunding în Statele Unite, multe state au adoptat legi și norme în această privință.

Acest format al conferinței permite schimbul de bune practici, întrebări și perspective de cercetare de la lideri din comunitatea internațională.

 

http://crowdfundbeat.com/second-annual-academic-symposium-on-sept-11-12-2014/

Comentarii

Lasa un comentariu